Εκπαιδευτικό υλικό

ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΛΗ – ΓΛΩΣΣΑ 1

NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO NEO

Κάθε εβδομάδα μία προσφορά… Προσοχή σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό…

Τα αυτοκόλλητα του Γραφούλη και της Γραφούλας!!!

Το απόλυτο εκπαιδευτικό βοήθημα για την τάξη και το σπίτι!!!! Συλλογή που περιέχει 48 αυτοκόλλητα με όλα τα γράμματα της αλφαβήτας, τα δίψηφα φωνήεντα, τα δίψηφα σύμφωνα και τις λέξεις που διδάσκονται με ολική διδασκαλία!!!

Πολύ απλά… Κολλάμε στο τετράδιο το αυτοκόλλητο κι ο μικρός μαθητής βλέπει και ξαναβλέπει το γράμμα της ημέρας και τις πρότυπες εικόνες και αυτό το βοηθά να το θυμάται και τελικά να το μαθαίνει πιο εύκολα! Κάθε αυτοκόλλητο κατασκευασμένο με πολύ όμορφα χρώματα…Κολλά εύκολα και αποτελεσματικά…  Για να γνωρίσουν και οι γονείς το διδασκόμενο γράμμα της ημέρας… Για να βοηθήσουν και οι γονείς το παιδί τους στην απογευματινή εξάσκηση…

Δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο μέσα στην τάξη κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας του γλωσσικού  μαθήματος, όσο και για εξάσκηση στο σπίτι.

Ειδικά σχεδιασμένο εποπτικό, παιδαγωγικό υλικό σύμφωνα με τα νέα βιβλία.

Χαρακτηριστικά:

Σαράντα οκτώ (48) πολύχρωμα αυτοκόλλητα με τα κεφαλαία και τα μικρά γράμματα, τα δίψηφα φωνήεντα και τα δίψηφα σύμφωνα καθώς και με πρότυπες εικόνες για κάθε γράμμα στην ενότητα της ημέρας, για τη Γλώσσα της Πρώτης Δημοτικού σε ειδικό αυτοκόλλητο διαστάσεων 6,5 εκ. επί 3,5 εκ.. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις ενότητες της Γλώσσας.

Εποπτικό υλικό κατάλληλο και για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Ιδανικές για Τμήματα Ένταξης και Σ.Μ.Ε.Α.

Τώρα μπορείτε να προμηθευτείτε τα “Αυτοκόλλητα του Γραφούλη και της Γραφούλας” Γλώσσα 1, στην τιμή των 3 ευρώ ανά συλλογή.

Μπορείτε επίσης να γράψτε την ποσότητα που θέλετε σύμφωνα με τον αριθμό των μαθητών του τμήματος. Κάθε συλλογή περιέχει 48 αυτοκόλλητα. Εάν δηλαδή έχετε 15 μαθητές στην τάξη στην ποσότητα θα γράψετε 15 συλλογές και θα

πατήσετε ΑΝΑΝΕΩΣΗ για να καταγραφούν.

Διευκρινίζουμε πως τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή είναι επιπλέον 5 ευρώ τα οποία πληρώνετε μία φορά για όσα προϊόντα κι αν παραγγείλετε και τα οποία θα σας αποσταλούν με τη διαδικασία:

Courier ΕΛ.ΤΑ. με αντικαταβολή

Δηλαδή θα παραλάβετε στο σπίτι σας στην Ελλάδα και μέσα σε ασφαλή συσκευασία τη συλλογή  με τα “Αυτοκόλλητα του Γραφούλη και της Γραφούλας” Γλώσσα 1.

Για να αγοράσεις “Αυτοκόλλητα του Γραφούλη και της Γραφούλας” Γλώσσα 1 κάνε κλικ εδώ.

(Δηλαδή: 1.Βάλε στο καλάθι. 2.Ολοκλήρωσε την παραγγελία. 3.Γράψε στοιχεία. 4.Κάνε αγορά)

Μπορείς να κάνεις και τηλεφωνική παραγγελία στο 2810 317008 και στο 6976706148.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment