ΚΑΡΤΕΣ

Οι κάρτες του Γραφούλη και της Γραφούλας…1 – Πρώτης Αρίθμησης στα Μαθηματικά και Πρώτης Ανάγνωσης στη Γλώσσα

Κάρτες Πρώτης Αρίθμησης. Παίζω και μαθαίνω τους αριθμούς από το 1 έως το 10 και τα ζευγαράκια των αριθμών.

Χειροποίητο εποπτικό εκπαιδευτικό υλικό. Ειδικά κατασκευασμένο σύμφωνα με τα νέα βιβλία. Πολύ χρήσιμο σε επαναλήψεις.

( Όταν λέμε χειροποίητο εννοούμε πως το κατασκευάζουμε εμείς και δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.)

Χαρακτηριστικά: Κάρτες 15 επί 10 εκατοστά. Διπλής όψης. Πλαστικοποιημένες για υψηλή αντοχή. Με πολύχρωμες εικόνες.

Περιλαμβάνονται οι κάρτες αντίστοιχα: Οι αριθμοί και τα ζευγαράκια του 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Οι αριθμοί από το 1 ως το 20. Ανεβαίνω – κατεβαίνω ως το 20. Οι αριθμοί από το 1 έως το 100. Τα γεωμετρικά σχήματα και στερεά.

Κατάλληλες ως εποπτικό υλικό για σκληρή χρήση. Ειδικές για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Κατάλληλες για Τμήματα Ένταξης και Σ.Μ.Ε.Α.

Κάρτες Πρώτης Ανάγνωσης. Παίζω και μαθαίνω. Τα γράμματα, τα δίψηφα και οι συνδυασμοί. Όλα. Μαζί με τις φωνούλες που έχει μάθει ως τότε το παιδί. Ειδικά κατασκευασμένο σύμφωνα με τα νέα βιβλία.

Χειροποίητο εποπτικό εκπαιδευτικό υλικό. Χαρακτηριστικά: Κάρτες 10 επί 15 εκατοστά. Διπλής όψης. Πλαστικοποιημένες για υψηλή αντοχή, κατάλληλες για συχνές επαναλήψεις. Με πολύχρωμες εικόνες.

Περιλαμβάνονται οι κάρτες με τις πρότυπες λέξεις: ο (αγόρι) και η (κορίτσι), παπί-πίτα-πατάτα-τόπι-πανί, Α,α-αχινός, Β,β-βάτραχος, Γ,γ-γάτα, Δ,δ-δέμα, Ε,ε-ελικόπτερο, Ζ,ζ-ζέβρα, Η,η-ήλιος, Θ,θ-θέατρο, Ι,ι-ιπποπόταμος, Κ,κ-καπέλο, Λ,λ-λεμόνι, Μ,μ-μύτη, Ν,ν-νούφαρο, Ξ,ξ-ξύλο, Ο,ο-ομπρέλα, Π,π-πεπόνι, Ρ,ρ-ρινόκερος, Σ,σ,ς-σαλιγκάρι, Τ,τ-τρένο, Υ,υ-υπολογιστής, Φ,φ-φακός, Χ,χ-χελώνα, Ψ,ψ-ψαλίδι, Ω,ω-ώρα, μπ-μπάλα, ντ-ντομάτα, γκ-γκοφρέτα (γγ), τσ-τσάντα, τζ-τζάκι, ου-ουρά, αυ-αυτοκίνητο, ευ-ευρώ, αι-αίθουσα, ει-εικόνα, οι-οικογένεια.

Εποπτικό υλικό για σκληρή χρήση. Ειδικές για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Κατάλληλο για Τμήματα Ένταξης και Σ.Μ.Ε.Α.

Τώρα μπορείτε να προμηθευτείτε όλες τις κάρτες μαζί (Γλώσσα και Μαθηματικά) στην τιμή των 20 ευρώ. Διευκρινίζουμε πως τα έξοδα αποστολής είναι επιπλέον 5 ευρώ τα οποία πληρώνετε μία φορά για όσα προϊόντα κι αν παραγγείλετε και τα οποία θα σας αποσταλούν με τη διαδικασία:

Courier ή ΕΛ.ΤΑ. με αντικαταβολή

Δηλαδή θα παραλάβετε στο σπίτι σας στην Ελλάδα και μέσα σε ασφαλή συσκευασία τα εξής:

  1. Οι κάρτες του Γραφούλη και της Γραφούλας στα Μαθηματικά.
  2. Οι κάρτες του Γραφούλη και της Γραφούλας στη Γλώσσα.

Για να αγοράσεις τις κάρτες κάνε κλικ εδώ.

(Δηλαδή: 1.Βάλε στο καλάθι. 2.Ολοκλήρωσε την παραγγελία. 3.Γράψε στοιχεία. 4.Κάνε αγορά)

Αν θέλεις να αγοράσεις τις κάρτες από άλλη χώρα και ιδιαίτερα από την Κύπρο, επικοινώνησε αφήνοντας σχόλιο…

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment